Selasa, Mei 20, 2008

Kelas Intensive Full Cake Decorating

Kelas Intensive Full Cake Decorating pada tarikh 20 dan 21 May ini, seperti reuni bertemu sahabat lama antara Liana, Ezura dan Pn.R. ( tak nak disebutkan namanya di blog ini hehehe)..setahun lalu Ezura pernah attend dalam kelas cupcakes liana dan kini Pn."R" pun attend dalam kelas saya utk kali ke 3, kini kami bersua kembali di kelas Full Cake Decorating.. aduuh..rindu liana dengan senyuman-keduanya yg sweet..:-))
Anda seorang beginner?? mempunyai problem menyapu cake sampai licin? memerlukan masa yang lama? boring? jom join dalam kelas membuat 2 tier wedding cake dengan menggunakan method steamed buttercream, cepat, mudah,menjimatkan masa,cantik dan mulusssss...seperti 2 tier wedding cake yang di deco oleh Ezura ini.
2 Tier Wedding Cake dengan method Steamed Buttercream by Pn."R"
Cake Hantaran Fondant dengan colour biru yang menawan..by Pn."R"..(RRRRRR..hahaha)

Novelty Cake by Ezura
Lihatlah rumah mungil diatas bukit..air biru jernih yang mengalir tenang..princess yang tengah bermain di taman bunga,menyapa mermaid yang asik bermain air di kaki bukit..
Barbie Cake with sugarpaste by Ezura
kagum saya pada beliau karena di sela-sela pekerjaan nya sebagai Doktor yang bussy, sebagai seorang ibu dari seorang puteri yang cantik dan seorang isteri yang suka memasak :-)) beliau masih lagi menyempatkan masa utk menekuni dunia Cake Decorating..:-))..cake2 yang telah di deco Ezura juga tdk mengecewakan saya..cantik dan sweet seperti orangnya hahahaa...
---------------------------------------------

From:"~ezura mmk~"
To:"Loveliana"
Subject:tq
Date: Thu, 22 May 2008 08:07:53 +0000

salam kak ayu... happy bangat dpt ketemu kak ayu lg n dapat belajar teknik2 yg bagus dgn kak ayu...kak ayu sgt sabar dan tak kedekut ilmu dgn student...tak ada apa yg dpt diberikan melainkan ucapan terima kasih tak terhingga utk kak ayu dan keluarga... semoga Allah merahmati ilmu yg kak ayu ajarkan dan semoga kak ayu perolehi ganjaran yg plg mulia di sisiNya.... tq so much my sis.... kek2 itu sudah diberikan kepada saudara mara dan kawan2, mereka sgt kagum melihat kehebatan saya mendeco kek tersebut hasil berkat tunjuk ajar kak ayu yg hebat...! nnt kalau ada teknik baru pasti saya akan belajar dgn kak ayu lg...

take care kak ayu...
http://ezzuramd.fotopages.com
---------------------------------------
Ayu Liana :
My Dearest Ezura....
Terimakasih yg tiada terhingga atas segala doamu..semuga Allah pun sentiasa melimpahkan rahmat dan berkahnya utk ezura sekeluarga....amin..you are my best student!!
and I'm Proud of You!!:-))

salam manis

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin