Sabtu, Juli 04, 2009

Modelling Chocolate

Yess..!! Loveliana Cakes memperkenalkan product terbaru yang pastinya lebih Yummy..apabila selama ini hiasan cake bentuk figurine dibuat dari gumpaste/sugarpaste/fondant/ maka kini kami membuatnya dari chocolate dengan kualiti yang baik dan garenti HALAL! dengan rasa yang sedap,full chocolate! sesuai untuk anda..chocolover!
seringkali kita mengalami dilema, cake yang di deco dengan fondant memang nampak lebih cantik dan kemas dibanding buttercream tapi rasa fondant yang tersangat manis jarang disukai banyak orang, adakalanya menjadi membazir karena fondant tersebut terpaksa dibuang, sekarang tersenyumlah..fondant boleh digantikan dengan chocolate yang tentu sahaja rasanya sangat sedap dan tidak manis sangat.cake bertheme fishing man ini di order oleh marliana ( bagi merayakan hari bapa, Full Chocolate, cake didalam adalah chocolate moistcake, dibalut dengan topping ganache,kemudian hiasan diatas cake/figurine dibuat dari chocolate murni tanpa tambahan bahan2 lain..jom kita baca comment my cuctomer ..:-)

IbuIman said...
liana.. thanks for the cakes.. ceeeedap sangat.choco cake tu especially. sume tak saba nak makan.my dad and hubby pun exited and very surprise with the cake.not just the cake but all the cake with the figurine tu boleh man. berebut-rebut dorang ni nak orang kat atas tu.the carrot also very delicious...nanti boleh la tempah lagih.. mmmmm.. yummy...yummy.. bak kata my son.. :)
-marliana-
Jun 21, 2009 7:13:00 PM

1 komentar:

  1. liana.. thanks for the cakes.. ceeeedap sangat.choco cake tu especially. sume tak saba nak makan.my dad and hubby pun exited and very surprise with the cake.not just the cake but all the cake with the figurine tu boleh man. berebut-rebut dorang ni nak orang kat atas tu.the carrot also very delicious...nanti boleh la tempah lagih.. mmmmm.. yummy...yummy.. bak kata my son.. :)-marliana-

    BalasHapus

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin