Rabu, Desember 17, 2008

Cupcakes & Novelty Cake Class

Kelas Cupcakes berlangsung sangat meriah,penuh dengan gelak tawa, student nampak happy dengan pelbagai design cupcakes yang mereka buat sendiri, sangat sesuai utk dijadikan hantaran ataupun doorgift etc..

from : sitizarina abdullah <sitizarinaabdullah@xxx.com>
to : Loveliana Cakes <lovelianacakes@gmail.com>dateThu, Dec 18, 2008 at 10:27 AM
subject Deco class on 17/12/2008

Dear Ayu,
Saya Siti zarina yang attend class cup cakes & novelty smalam. Nak ucap berbanyak terima kasih atas ilmu yang dipelajari, maklumlah saya ni memang betul-betul "kayu & buta huruf" dalam bab mendeco ni... Tapi smalan dalam tempoh beberapa jam sahaja saya dah boleh menghias cake sendiri. Rasa macam tak percaya pula. Really amazing !

Bila balik rumah & bawak cakes tu smalam anak-anak semuanya berebut.... cake yang ibunya bawa ni cutte & cantikkk sangat.Sampaikan tak sempat nak snap gambar, mereka dah berebut makan dan mencolek creamnya. Anyway tq Cik Ayu

Regards,
Siti Zarina

Selain kelas cupcakes juga dilaksanakan kelas novelty cake yang di hadiri oleh Siti zarina.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin