Jumat, Agustus 24, 2007

Kelas Cupcakes and cookies Deco 2 Sept 2007

Hari Ini Loveliana Cakes menerima peserta termuda untuk belajar cupcakes dan cookies hehehe..sebenarnya Sabrina kecil terpaksa harus ikut mummy dikelas cupcakes sebab tidak ada yang menjaga sabrina dirumah. Dalam kelas liana adalah fleksible ,sekiranya memang urgent,tidak ada larangan untuk membawa kanak2..dan ternyata sabrina sangat creative serta enjoy dalam menghias cupcakes dan cookiesnya. selain Ina dan putri kecilnya yang cantik , kelas cupcakes dan cookies kali ini juga diramaikan dengan kehadiran kawan2 tercinta :-))..Iza dan Noorul. Jom tengok hasil karya mereka.walau menurut pengakuan mereka sebelum ini sama sekali tak pernah mendeco cake, namun hasil2 deco cupcakes mereka sangat cantik dan sweet sekali. Cupcakes decorating By Iza,Noorul,Ina dan Sabrina
Foto ceria sebelum beranjak pulang, dari kiri Iza, Noorul dan Ina beserta si kecil Sabrina dengan cupcakes yang dihiasnya :-)) berikut adalah email dari noorul dan Ina yang saya terima dipagi yang cerah ini :-)) Alhamdulillah Wa syukurillah sekiranya ilmu ini dapat bermanfaat bagi orang lain :-))

Original Message ----
From: lolozh04
noorul@xxxxl.com
To: Loveliana
loveliana23@yahoo.com.my
Sent: Monday, September 3, 2007 9:11:22 AM
Subject: Terima kasih, Ayu

Ayu,Terima kasih banyak-banyak atas ilmu yang di turunkan semalam....Bukan hanya anak-anak excited dengan cupcakes dan cookies, my hubby also excited...

Apa yang boleh noorul katakan memang berbaloi attend kelas Ayu ini. Ilmu yang noorul dapat lebih bernilai dari wang....terima kasih sekali lagi...Noorul harap dapat mengikuti kelas Ayu yang lain dalam masa yang terdekat.
-----------------------------------------------------
----- Original Message ----
From: fadzlina fadzil
fadzlinafadzil@xxxx.com
To:
loveliana23@yahoo.com.my
Sent: Monday, September 3, 2007 1:14:30 PM
Subject: Thank you for A WONDERFUL CLASS
Hello Ayu,

First of all, I want to thank you for A WONDERFULL CLASS!
Bestnya! We really had fun. Just imagine without any basic experienced, we end up like pro. My 9 yr old daughter pun dpt sama ilmu deco tu.

Along the way back, kami x habis2 cakap pasal class. Mmg best terutama sekali dgn ilmu yg di beri oleh Sifu Ayu. Sifu yg langsung x kedekut ilmu. Byk ilmu/tips yg kami dpt dr Ayu.

Guess what Ayu, we just finished baking cupcakes. Lepas ni nk g shopping kat BWY. Nak cari barang2 utk mendeco cupcakes lepas semlm belajar. Masih panas lg ilmu semlm so mana bisa dibiarkan sejuk. Lgpun ini merupakan homework kami. Betul tak cikgu?

Will show you the result this Thursday. ( I will be joining again this thursday class !) Hopefully, anak murid cikgu dah pro ckit b4 joining again your class.

Thanks again ayu.

2 komentar:

  1. malangnya nasibku ,duk jauh..nanti ku balik msia,akan ku cari kamu,liana

    BalasHapus
  2. Hahahaha InsyaAllah nanti kita berjumpa..sekarang duduk kat mana?

    warm regards,
    Liana

    BalasHapus

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin