Minggu, Juli 29, 2007

Kelas Cupcakes dan Cookies Decorating 29 Julai

Hari ini Liana happy sangat,sebab kedatangan tamu dari jauh, Kak An dan kawan2 dari forum cari.com,utk joint dalam kelas cupcakes dan cookies decorating di loveliana cafe.suasana yang meriah dan penuh dengan gelak tawa..sehingga tiada terasa sampai masanya tiba utk kami berpisah.terimakasih yang tak terhingga liana ucapkan kpd kawan2..untuk kenangan persahabatan kita yang indah...seindah project cupcakes dan cookies decorating yang telah kita kerjakan hari ini :-))

Hasil karya Kak An,Zaza dan Nora, roses flower tetap menawan hatiiii...:-))
Cookies Decorating by Kak An, zaza dan Nora..ada sheriff Bear yang lucu by Zaza

Cupcakes by Nora, roses Flower,Baby,swirl dan Butterfly

Berikut Adalah email dari zaza untuk Liana :-))

Date: Thu, 2 Aug 2007 08:32:56 -0700 (PDT)

From: "zaza izani" <tztzr878@xxx.com>

To: "Loveliana" <loveliana23@yahoo.com.my>

Assalamualaikum, akhirnya baru ada kesempatan nak email liana. Zaza pun spt nora & kak An sgt2 berterima kasih dgn segala tunjuk ajar liana, lebih2 lg zaza yg zero knowledge tentang cake decorating ni. Zaza definitely akan recommend kat sape2 g berminat sbb liana tak kedekut ilmu, amat sabar & yg paling best dpt makan sedap2........hehehe. Bangga tgk cake kita org ada kat blog liana. Harap ada kesempatan dpt bljr dr liana lg.

Tq so much!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin